Μαζί θα ανακαλύψουμε τον κόσμο!

Νήπια σε τάξη νηπιαγωγείου

Τελευταίες θέσεις στο νηπιαγωγείο
της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης!

Η χαρά της βιωματικής ανακάλυψης του κόσμου για τα μικρά παιδιά
είναι η βάση της εκπαιδευτικής διαδικασίας στο νηπιαγωγείο της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης.

Τα παιδιά αναπτύσσουν ελεύθερα την προσωπικότητά τους, ανακαλύπτουν τις κλίσεις τους και αποκτούν αξίες, δεξιότητες και εφόδια μιας ζωής.

Προλαβαίνετε ακόμη να κάνετε την εγγραφή του παιδιού σας! 

Παιδιάκια παίζουν με τουβλάκια

Οι βάσεις μιας ολοκληρωμένης εκπαίδευσης μπαίνουν στο ξεκίνημά της. Στη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης τα παιδιά αναπτύσσουν ελεύθερα και πιο αποδοτικά την προσωπικότητά τους, ανακαλύπτουν τις κλίσεις τους και αποκτούν αξίες και δεξιότητες για να γίνουν επιτυχημένοι επαγγελματίες, ευσυνείδητοι πολίτες και ευτυχισμένοι άνθρωποι.

Από την πρώτη ανάγνωση του κόσμου, οι μαθητές του νηπιαγωγείου μας μαθαίνουν να λειτουργούν με συστηματικότητα και δημιουργικό πνεύμα. Παράλληλα, έρχονται σε μία πρώτη επαφή με την αξία της πολυπολιτισμικότητας και του να αισθάνεται κάποιος ταυτόχρονα πολίτης της Ελλάδας, της Ευρώπης αλλά και ολόκληρου του κόσμου.

Μαζί θα 
ανακαλύψουμε 
τον κόσμο!

girl school

Εφευρετικότητα,
ορθολογισμός,
δημιουργικότητα.

boy school
girl and mother
children

Χώρος συνάντησης
των δύο πολιτισμών
με ανώτατο επίπεδο
εκπαίδευσης

Η Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης είναι τόπος συνάντησης δύο σπουδαίων πολιτισμών. Ο συνδυασμός της ελληνικής πολυπραγμοσύνης με τη γερμανική συστηματικότητα ετοιμάζει τους αυριανούς πολίτες του κόσμου για μια επιτυχημένη ζωή με αυτοπεποίθηση, σεβασμό στη διαφορετικότητα, δημιουργικότητα, υπευθυνότητα και ευρωπαϊκό πνεύμα. Εδώ οι μαθήτριες και οι μαθητές αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους, δραστηριοποιούνται κοινωνικά και απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας γερμανική εκπαίδευση στην Ελλάδα.

deutsche schule thessaloniki

Το σχολείο μας μορφώνει και διαπαιδαγωγεί τους αυριανούς πολίτες του κόσμου. Στην Ελλάδα, στη Γερμανία ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης και του κόσμου διαλέξουν να σταδιοδρομήσουν, οι γνώσεις και η ικανότητά τους να συνεργάζονται και να βρίσκουν δημιουργικές διεξόδους θα τους συνοδεύει πάντοτε.

Ιδιαίτερα τώρα, στην εποχή των μεγάλων γεωπολιτικών, υγειονομικών και περιβαλλοντικών αλλαγών, το πρόγραμμα σπουδών μας δίνει έμφαση στις φυσικές επιστήμες, γιατί η κατανόησή τους γίνεται ήδη απαραίτητος όρος επιτυχίας της νέας γενιάς των Ευρωπαίων πολιτών αλλά και του ίδιου του μέλλοντος των χωρών μας.

 

Holger Thomas Reusch
Διευθυντής Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης

Προετοιμασία για 
το δημοτικό σχολείο 
της Γερμανικής Σχολής

Θεσσαλονίκης

Σημαντικό στοιχείο του εκπαιδευτικού μας προγράμματος είναι η γλωσσική υποστήριξη των μαθητών. Στο νηπιαγωγείο μας συνυπάρχουν και αλληλεπιδρούν παιδιά διαφορετικού γλωσσικού επιπέδου. Μετά τα δύο χρόνια του νηπιαγωγείου, τα παιδιά θα είναι σε θέση να κατανοούν και να μιλούν γερμανικά, έτσι ώστε η μετάβασή τους στο δημοτικό σχολείο της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης να είναι πιο ομαλή.

children

Κλείστε θέση τώρα στο νηπιαγωγείο της ΓΣΘ!

Οι εγγραφές για το νηπιαγωγείο για ελληνόφωνα και γερμανόφωνα παιδιά από την ηλικία των 4 ετών συνεχίζονται μέχρι να συμπληρωθούν οι τελευταίες θέσεις! Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για αναλυτικότερη πληροφόρηση ή για τον προγραμματισμό μιας προσωπικής ενημερωτικής συνάντησης.

   

Δηλώνω ότι ενημερώθηκα για την
πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων. *
Eπιθυμώ να λαμβάνω το ενημερωτικό newsletter της ΓΣΘ

Στοιχεία επικοινωνίας

Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης
9ο χλμ Θεσσαλονίκης – Θέρμης
55535 Θεσσαλονίκη
Tel.: 0030 2310 475 900
E-Mail: info@dst.gr

Εγγραφή στο Newsletter

Δηλώνω ότι ενημερώθηκα για την
πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων